IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Vulca S от Faralli&Mazzanti за близо 3 милиона евро

Дори във времена на криза продължават да се появяват малки серии от суперавтомобили.

Vulca S от Faralli&Mazzanti за близо 3 милиона евро


Пред нас е новият модел на Faralli & Mazzanti. Това е малко известна извън пределите на Италия фирма за спортни автомобили. Някои от вас може и да си спомнят за най-популярния досега модел на фирмата, наречен Antas V8 GT, (синият автомобил долу), представен на автомобилното изложение в Монако преди три години. 


Сега от фирмата представят новия си модел наречен Vulca S. Както и при миналите модели на фирмата, така и сега, ще бъде дадена голяма възможност на всеки купувач да индивидуализира максимално своя автомобил. Колата е със задно предаване. 


Двигателят е V10 с обем 5.8 литра и мощност 630 к.с. От Faralli&Mazzanti обаче не съобщават откъде е този двигател. Според непотвърдена информация двигателят е от Lamborghini. 


От фирмата обявяват, че при желание на клиента, някои от изработените автомобили могат да бъдат и с 12 цилиндров двигател. 


Цената на Vulca S от Faralli & Mazzanti започва от малко под 3 милиона евро.

 
0 от 500