fallback

Идва новият BMW Alpina В7

От BMW публикуваха скица на новия модел Alpina B7, който ще бъде произвеждан на базата на новото поколение на BMW Серия-7.

Засега няма друга официална информация за колата, но рисунката показва, че новият В7 ще има характерен дизайн, включващ типичния за Alpina преден спойлер тип „устна”, както и дискретен заден спойлер. Автомобилът ще има и нов модел лети джанти. Сегашният модел на Alpina В7 (на снимката долу) е с двигател V8 с обем 4.4 литра, който предлага максимална мощност от 500 к.с. Неговото ускорение от място до 100 км/час е за 4.8 секунди. Очаква се на базата на новата Серия-7, BMW да създаде Alpina с още по-впечатляващи характеристики и динамика.  
Тагове:
fallback
  • #5
    X ( преди 15 години )
    Е какво пък не му харесвате на този дизайн!?
  • #4
    Triforce ( преди 15 години )
    Съгласен съм с теб, че дизайна покуцва, но "ако си карал БМВ повече от 2-3 месеца направо свикваш с него и не искаш да чуеш за друга кола". Това го каза човек, който много често е карше моето старото и навъртя на него само към 1000 километра. Каза, че усещането е специфично, за разлика от другите автомобили, дори водещите като Ауди и Мерцедес.
  • #3
    Анонимен ( преди 15 години )
    единственото хубаво нещо в тази кола са техническите данни .. Много добро ускорение! Но външния вид е отново едно голямо нищо. Вече за всеки е ясно ,че БМВ имат само един проблем и това е дизайна. Иначе всичко останало е ОК.
  • #2
    WickedSixD ( преди 15 години )
    ауч тва е красота и сила
  • #1
    Zlatko ( преди 15 години )
    Mnogo qko
fallback
Последни