fallback

Идва новият BMW Alpina В7

От BMW публикуваха скица на новия модел Alpina B7, който ще бъде произвеждан на базата на новото поколение на BMW Серия-7.

Засега няма друга официална информация за колата, но рисунката показва, че новият В7 ще има характерен дизайн, включващ типичния за Alpina преден спойлер тип „устна”, както и дискретен заден спойлер. Автомобилът ще има и нов модел лети джанти. Сегашният модел на Alpina В7 (на снимката долу) е с двигател V8 с обем 4.4 литра, който предлага максимална мощност от 500 к.с. Неговото ускорение от място до 100 км/час е за 4.8 секунди. Очаква се на базата на новата Серия-7, BMW да създаде Alpina с още по-впечатляващи характеристики и динамика.  
Тагове:
fallback
  • #15
    Анонимен ( преди 15 години )
    "Сегашният модел на Alpina В7 (на снимката долу)"То си пише, няма какво да се подразбира ;)
  • #14
    alfonso ( преди 15 години )
    vie razbrali li ste 4e dolnata snimka e na starata 7ca facelifta, kato vi gledam mai ne ste, palq4ovci
  • #13
    le6ta ( преди 15 години )
    unikelen dizain, mega mania-tva e, nemska ma6ina ot-do. Dano prodaljavat v sa6tia duh i da ne sa podavat na raznite mu 4ikidjiiski te4enia v modata...Tea djanti -ludnitsa na maX
  • #12
    Niki ( преди 15 години )
    Abe smesnik takuv pogledni harakteristikite na tazi 7ca koqto e nai-silnata i pogledni na nai golemiq S i posle govori tupo *** takova. :(((((((((((
  • #11
    Анонимен ( преди 15 години )
    Никога не ми е харесвал Алпина и това е!Виж Хаман или Шнитцер е друга бира:)
  • #10
    NANI ( преди 15 години )
    Kade li ne gi bie,kaji?
  • #9
    WickedSixD ( преди 15 години )
    хаха просто ники е тъпо малко момченце. Къде МБ бие БМВ по динамички характеристики бе ***
  • #8
    Niki ( преди 15 години )
    И пак е по-слабо от Мерцедесите в същия клас - при това с набира до 100 със цели 6 стотни, просто BMW са си обречени да се все 2ри. :)))))))))))))))))
  • #7
    Фен ( преди 15 години )
    Поръчал съм едно такова, обаче от фирмата ми казаха, че с тея джанти няма да мога да карам в БГ понеже имало по пътищата ни кратери в които малки коли потъвали до половината, а по големите трошали окачване! Макар че вече 3 години плащаме винетки пътищата си остават същите, а магистралата от Варна към София и обратното "Хемус" спокойно на няколко места можеш да се пребиеш заради неравности и дупки и дори имаше вече катастрофа с новата S класа на мерцедес!
  • #6
    dino124 ( преди 15 години )
    Стархотна е като дизайн и технически показатели.Който има нещо против този клас на баварската фирма,значи е далече от реалността!
fallback
Последни