fallback

Нови детайли за бъдещия VW Beetle

Появиха се нови детайли за следващото поколение на Volkswagen Beetle.

Списание Car Magazine пише, че новото поколение, модел 2011 на VW Beetle всъщност ще бъде разделено на два модела. Сега във Волфсбург решавали съдбата на модела и как точно да се процедира. Според списанието ще има два варианта на Beetle – малък автомобил на базата на концепцията от 2007 г. VW up! и една по-голяма версия на платформата на новия Golf. Както е известно, серийната версия на бъдещия up! ще има премиера през 2010 г., което означава, че по това време можем да видим и новия Beetle, разбира се като отделен модел. Дизайнът вече няма да бъде толкова „женски”. Задачата е да се постигне по-голяма агресивност за да се увеличат потенциалните купувачи. Според вътрешни източници от фирмата, новият Beetle ще вземе доста от стилистиката на концепцията VW Ragster (на снимките долу), показана в Детройт през 2005 г. Очаква се новият модел да има плосък покрив и да предлага 4 места. Чуват се идеи във VW, Beetle да бъде отделен в отделна нова марка. Това ще означава много повече версии на колата. Можем да очакваме и много голямо разнообразие от двигатели предлагани с новия Beetle. Според Car Magazine ще видим и други новини от VW в скоро време. На базата на Scirocco можем да очакваме купе с четири места и нов Karmann Ghia! На базата на Touran пък може да се появи нов мини бус VW или пикап с двойна кабина.
Тагове:
fallback
  • #6
    Бай Стефан ( преди 15 години )
    Приятелю, карал съм NB, и да ти кажа , като му изключих ел. мизерийте се държи яко и е кеф да го караш...Ама ся да кажеш пуснах му esp и TC и полудя звучи малко смешно-едвам го вкара в пътя нали?
  • #5
    Анонимен ( преди 15 години )
    Tova deto e bez pokriva si e 4ist VW Koebelwagen. Strahotno e!
  • #4
    Niki ( преди 15 години )
    Dosta po dobre izglejda ot smahnatoto Mini spored men.
  • #3
    az79 ( преди 15 години )
    kolata na BARBY---ina4e --bravo
  • #2
    Анонимен ( преди 15 години )
    Приятелю, карал съм New Beetle, и да ти кажа бях направо очарован, макар и аз да смятах до този момент, че по-скоро тази кола отива на жени. Маняшка кола, усещането от карането е много приятно, звука от рева на мотора е страхотен, много стабилна - с ESP и тракшън контрол, и не на последно място - не остава незабелязана!
  • #1
    :) ( преди 15 години )
    Колко агресивен и мъжки е, леле .. направо са подмокрих ^^
fallback
Последни