fallback

Нови детайли за бъдещия VW Beetle

Появиха се нови детайли за следващото поколение на Volkswagen Beetle.

Списание Car Magazine пише, че новото поколение, модел 2011 на VW Beetle всъщност ще бъде разделено на два модела. Сега във Волфсбург решавали съдбата на модела и как точно да се процедира. Според списанието ще има два варианта на Beetle – малък автомобил на базата на концепцията от 2007 г. VW up! и една по-голяма версия на платформата на новия Golf. Както е известно, серийната версия на бъдещия up! ще има премиера през 2010 г., което означава, че по това време можем да видим и новия Beetle, разбира се като отделен модел. Дизайнът вече няма да бъде толкова „женски”. Задачата е да се постигне по-голяма агресивност за да се увеличат потенциалните купувачи. Според вътрешни източници от фирмата, новият Beetle ще вземе доста от стилистиката на концепцията VW Ragster (на снимките долу), показана в Детройт през 2005 г. Очаква се новият модел да има плосък покрив и да предлага 4 места. Чуват се идеи във VW, Beetle да бъде отделен в отделна нова марка. Това ще означава много повече версии на колата. Можем да очакваме и много голямо разнообразие от двигатели предлагани с новия Beetle. Според Car Magazine ще видим и други новини от VW в скоро време. На базата на Scirocco можем да очакваме купе с четири места и нов Karmann Ghia! На базата на Touran пък може да се появи нов мини бус VW или пикап с двойна кабина.
Тагове:
fallback
  • #16
    iv4022 ( преди 15 години )
    emi na men tochno mi haresva interiora
  • #15
    desko ( преди 15 години )
    mislq , 4e e dosta GROZEN po4ti kolkoto ot predi 10 godini.Ako imah kinti za nova 6te si kupq - BORA-mnog po krasiva dobra i funktsionalna-- i na sa6tata tsena - verno trqbva da si lut da si kupi6 ,,NOVA KOSTENURKA ,, ILI PAK NQKAKAV BRAMBAR.BUE - BUE -- IMA O6TE DOSTA DOKATO GO NAPRAVQT DA PRILI4A NA PORCHE -- 911... NE 4e tq mi haresva .
  • #14
    Asen ( преди 15 години )
    abe to i az ne sum fen na VW i trqbva da kaja 4e tozi Beetle prili4a na kola ot nqkoi evtin amerikanski ek6un ot 90-te. Nqkak si ne me privli4a,daje e groznovat.
  • #13
    WickedSixD ( преди 15 години )
    И аз не съм фен на VW да ти кажа )
  • #12
    And1 ( преди 15 години )
    Не сам фен на VW но нямам и нищо против тях.Подкрепям те за това че имат много да учат от италианците!!!
  • #11
    Wane ( преди 15 години )
    Най-големия двигател при New Beetle беше 3.2 V6 с 224к.с.
  • #10
    zzz ( преди 15 години )
    до N2 : абе приятелю, мен ако питаш, ако минеш със старата "костенурка" ще бъдеш доста по забелязан. Незнам какво толкова му харесвате на дизайна на сегашния Beetle ?до N7 : да ти кажа, незнам колко е копие на Фиат 500, но германците има доста да се учат от италиянците по отношение на дизаин ( а вече и не само по отношение на дизайна !!!)
  • #9
    alfonso ( преди 15 години )
    ti be wicki, na teb govorq
  • #8
    alfonso ( преди 15 години )
    abe pi4, da ne se obArka, ne govorim za peu6Iot
  • #7
    WickedSixD ( преди 15 години )
    Тва на 1та снимка е копие на Фиат 500,само че по голямо. А ти приятелю за какъв "рев" на двигателя говориш. Доколкото знам 2.0 115 коня беше най-големия двигател на тоя бръмбар пък и по голям да е имало чак пък рев...
fallback
Последни