IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ще видим концепция на Audi A7 в Детройт

От Audi съобщиха, че през януари на автомобилния салон в Детройт, ще представят концепция на своя нов модел, купето с четири врати A7.

Ще видим концепция на Audi A7 в Детройт
Както съобщава американският The Detroit Free Press, серийната версия няма да се отличава съществено от концепцията. Това означава, че серийното производство ще започне скоро след като мине премиерата на концепцията. 


Досега от Audi бяха представени няколко илюстрации тип-тийзър на новия модел, без да се дава някаква информация за него. 

Според спекулации на някои автомобилни издания, купето с четири врати ще бъде произвеждано на модернизиран вариант на платформата на Audi A6, ще има предаване към четирите колела quattro и ще се предлага с много широк набор от двигатели, чиято мощност ще варира от 210 до 600 к.с. 

Най-силен естествено ще бъде „горещият” вариант обозначен като Audi RS7. 

От Audi гласят новото си луксозно купе за конкурент на Mercedes-Benz CLS. По предварителни данни, продажбите на Audi A7 ще започнат още преди края на идната година.  
0 от 500