fallback

Наградата Autobest се дава на новия Renault Symbol

Новият Renault Symbol получи наградата AUTOBEST 2009, като получи общо 879 точки от журито определящо носителя на наградата.

Наградата Autobest се присъжда всяка година за най-добрия автомобил продаван в така наречените emerging markets в Европа. Това са България, Чехия, Кипър, Хърватска, Македония, Гърция, Унгария, Полшa, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия, Словения, Турция и Украйна. Журито което присъжда наградата Autobest е съставено от 15 членове, от всяка страна по един. Тази година наградата отиде при Новия Renault Symbol заради неговата елегантна и обемна каросерия, ефективност и икономичност. Автомобилът предлага и доста добър комфорт за своя клас и особено за своята ценова категория. Изборът на журито за наградата Autobest беше доста категоричен, като се има предвид, че 10 от 15 те членове на журито избраха новия Renault Symbol на първо място. Потребителите в 15-те страни са над 300 милиона души. Новото Renault Symbol е плод именно на желанието да бъдат задоволени изискванията на потребителите от тези страни. На част от тези пазари Renault Symbol е известно като Renault Thalia – Балтийските страни, Чехия, Хърватска, Унгария, Черна гора, Полша, Сърбия и Словакия. Автомобилът има отлични характеристики за разход на гориво. През септември в рамките на Renault Symbol Eco-Challenge в Турция, новият Renault Symbol с дизелов двигател dCi 85 к.с. успя да постигне разход от 3.15 литра на 100 км само след прилагане на определени правила за икономично и екологично управление. Постигнатите вредни емисии CO2 са само 85 г/км. По пътищата на Турция автомобилът е изминал 1430 км при средна скорост 63.6 км/час. При финала на пробега, резервоарът на новия Renault Symbol е съдържал още 8 литра, което означава, че при подобен начин на управление, с един резервоар този автомобил може да измине над 1700 км.
Тагове:
fallback
  • #25
    убий тъпаците. ( преди 15 години )
    ... ЧЕТА И СЕ УВЕРЯВАМ,ЧЕ ТАЗИ *** И НАГЛО-ОЛИГОФРЕНСКА НАЦИЯ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ НОРМАЛНА,ЗАЩОТО СЕ СЪСТОИ ОСНОВНО ОТ СКОДОУМНИ УМСТВЕНО СКОПЕНИ *** КАТО "ДРАЙВЕРА","ОБЕКТИВНИЯ" И ДРУГИ ПОДОБНИ ИНДИВИДИ.
  • #24
    Пепо ( преди 15 години )
    Браво на 23- напълно подкрепям мнението ти,това беше и моята теза.Жалко е,че подобни хора с комплекси като obektivnia и driver не могат да проумеят тази простичка истина...но то си е изцяло за тяхна сметка.Колата няма да ги направи по-интелигентни,по-знаещи, по-уважавани и по-добри любовници,само стават за смях с подобни необосновани претенции и ще задълбочават комплесите си.Високата скорост по пътищата също няма да направи някого велик пилот-елате на пистата и там покажете какво можете ,но жалко че май нямате нищо за показване....
  • #23
    Анонимен ( преди 15 години )
    абе по-голям комплексар от тебе няма. Ти знаеш ли, че Renault е една от най-продаваните марки в Европа? Какви *** и черни, та *** в *** махала където живееш и виж, че там се карат мерцедеси и BMW-та, може и на 30 години но са немски марки. Та европейците са ***, а наще *** били истинските хора. Евала, затова ще тънете в мизерия, ще се избивате по улиците, ще ви ограбват тия с немските нови коли и ще си мечтаеге да сте като тях.
  • #22
    Driver ( преди 15 години )
    Обективно погледнато пепо описва своето житие - битие, но с "малката" разлика, че човечеца кара рено и си вярва че това е кола...)))
  • #21
    Пепо ( преди 15 години )
    Ей го и този,реното не отивало на нормалния цивилизован човек:))Ха,ха,ха..ами си точно от групата за която пиша-на гол *** чифте пищови!Сигурно караш мерцедес на старо,живееш в панелка или на село в обор и имаш по 5-6 кредита и последен модел телефон.Супер си!
  • #20
    Obektiven ( преди 15 години )
    Ти "пепо" ли си или "пепа" може да си черен ***/ка, на когото реното да му/и отива, но не и на нормалния и цивилизован човек! А относно пенсионера, дето си пише и той не знае защо, "german suplex" /вероятно щото е от село Герман/ явно склеротично не помни съвсем скорошният *** НОМЕР НА РЕНО С КОЙТО ОТНЕХА ПРЕДСТАВИТЕЛСТВОТО НА ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ БГ-ДИЛАРИ "ПРО-МОБИЛ" И ТАКА ОСТАВИХА СТОТИЦИ НАИВНИЦИ,ИМАЛИ ГЛУПОСТТА ДА КУПЯТ РЕНО, БЕЗ СЕРВИЗ И ПОДРЪЖКА НА ФАБРИЧНО ДЕФЕКТНИТЕ ИМ КОЛИ!!
  • #19
    пепо ( преди 15 години )
    Мога да перефразирам коментра по-преди-'беден народ-скъпи коли'Българина го тресат такива комлекси,че всеки се вижда най-малкото в наточена М-ка,нищо по-долу не е достойно за него!Като черен ***,обкичен с злато или на всяка съборетина в гетото-сателитна чиния..:)Та и ние така-всеки българи н с Мерцедес-нищо,че сме най-бедната нация в Европа.
  • #18
    GERMAN SUPLEX ( преди 15 години )
    Ne vi znam koi nabor ste no navremeto v kraya na 60te godini v BG se proizvazhdaha Renault8 i Renault10.Oshte si gi spomnyam ot detzkite godini.Mislya , che beshe v Kazanlak i Plovdiv.Togava s chasti direktno ot France i napalno avtomatizirani potochni linii sme proizvezhdali i iznasyali za strani ot Blizkiya istok.Deto se kazva frantzuzite ni davaha hlyaba v ratzete.No ponezhe balgarina e tvardoglav i vse neshto ne mu iznasya proizvodstvoto spira sled nyakolko godini.Eto i sega pak se namirat hora da osmivat i podigravat Renault.Tova e!
  • #17
    RS ( преди 15 години )
    Само *** като тоя "монка" може да пише една и съща глупост 5-6 пъти за да защитити този френски или по-скоро турски ***!
  • #16
    Driver ( преди 15 години )
    Aidee...ot mnogo reno-"karane" monkata padna v kenefa i po4na s avtodialozite sus sebe si - vij 10 i monkinite "izliania" posle: MONKA-MONKAA - SPRI SE, 4E NAPRAVO IZLOJI SE, NO MONKATA NEHAE -TOI SAMO RENO SI ZNAE"...))))
fallback
Последни