fallback

Официални снимки на новия Е-Клас на Mercedes-Benz

Доста рано в интернет се появиха официални снимки на новото поколение Mercedes-Benz E-Class модел 2010.

Премиерата на автомобила е насрочена едва за втората половина на идната година. Обозначаван като W212, новият луксозен седан на Mercedes-Benz има по-ъгловат дизайн, който явно цели да събуди спомените от обемните седани от 80-те и началото на 90-те години представяни в Е-Клас от Mercedes. Ако съдим по тези снимки, дизайнерската група е успяла, макар че за да бъдем коректни трябва да изчакаме докато видим автомобила реално. Все още няма официални детайли за колата, но според източници от фирмата, новият Mercedes-Benz E-Class ще бъде представен с редица модернизирани двигатели (вероятно и един или два изцяло нови), а също и с „чисти” дизелови двигатели от типа Bluetec. Базисният модел ще бъде с бензинов двигател с обем 1.8 литра или с турбодизеловия агрегат с обем 2.2 литра и мощност 204 к.с. Mercedes ще се противопостави на BMW Серия-5 и с версията AMG, която ще бъде с преработен двигател V8 с обем 6.2 литра с мощност около 550 к.с. С новия Е-Клас Mercedes-Benz ще представи и практичната версия комби, както и ново купе, което ще замени днeшния Mercedes-Benz CLK
Тагове:
fallback
  • #9
    r ( преди 15 години )
    смешни коментари от смешни хора, няма какво повече да кажа...
  • #8
    Анонимен ( преди 15 години )
    Като изключим страничната линия взаимствана от S-клас всичко останало е ужас!! Предницата ако фаровете ги заменим със сегашните на Е-клас ще видим ,че не е пипната . Задницата е бледо копие но Сонатата на Хюндай и е голяма крачка назад в дизайна на Мерцедес! Необяснима е липсата на идеи в тази супер-марка. Ако това е спасителя на Мерцедес то Мерцедес ще потънат още по на дълбоко. По добре да бяха изкопирали 1:1 S-класата щеше да е мноого по-добре!
  • #7
    ash ( преди 15 години )
    Ей вярно отзад е трагедия. Дано се осъзнаят и не я пуснат така, то си е чист Хюндай отзад....
  • #6
    Анонимен ( преди 15 години )
    Nani и неговите "зрели" коментари ;)
  • #5
    NANI ( преди 15 години )
    Na jivo ,shte e mnoo po-dob1r,siguren s1m!I 7-cata na BMW na snimkite beshe vse edno,4e s1m q pravil po trud i tehnika,ama na jivo ...... biva:)
  • #4
    DeadFox ( преди 15 години )
    Както казах вчера, прилича на Хюндай, корейците трябва да се гордеят, че такъв производител копира техния дизайн (това не е първия модел който има сходен дизайн) :)
  • #3
    Иван ( преди 15 години )
    Голяма пръдня е!УЖАС!
  • #2
    Той ( преди 15 години )
    А отпред грозна.
  • #1
    WickedSixD ( преди 15 години )
    otzad e tyjna gledka
fallback
Последни