IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen пусна и серийна версия на Touareg North Sails

В средата на тази година Volkswagen показа концепция наречена Touareg “North Sails”.

Volkswagen пусна и серийна версия на Touareg North Sails
Създателите твърдяха, че автомобилът е инспириран от платноходите в северните страни. Сега от групата VW пускат серийна версия на този автомобил. 


Автомобилът беше представен по време на състезанието за платноходи Travemünder Woche, което е втората най-голяма надпревара на платноходи в Германия. 

Volkswagen Touareg North Sails не се различава много от стандартната версия на Touareg. Каросерията е изцяло в бял цвят, нови са летите джанти с размер 19 цола, фаровете и мигачите имат цветови нюанс в морско синьо. 


Интериорът на автомобила напомня на този в луксозните яхти. Седалките са в бяла кожа, върху праговете има предпазни листове от неръждаема стомана. За разлика от концепцията, при серийното изпълнение е изчезнал дървения под, който още повече трябваше да напомня за интериора на яхта. 


На централната конзола липсва бинокъла представен с концепцията, както и сгъваемото колело разположено в багажника. Volkswagen Touareg North Sails се предлага на пазара в Германия на цена от 56 450 евро. 

 
0 от 500