fallback

Британско списание показа Aston Martin Rapide

Британското автомобилно списание Car показа първата официална снимка на серийната версия на купето с четири врати на Aston Martin.

Серийната версия на новия Aston Martin Rapide практически не се отличава от концепцията, която видяхме преди 2 години в Детройт. В предната част на каросерията са изчезнали допълнителните правоъгълни отвори за въздух в долната част на бронята. Промяната отзад е в задната броня и по-различния капак на багажника в сравнение с концепцията (на всички снимки надолу). Потвърди се и появилата се по-рано информация за версия със стъклен панорамен покрив. Пътниците на втория ред седалки ще се радват на мултимедийна система с монитори монтирани във възглавниците на предните седалки. Aston Martin Rapide ще бъде с бензинов двигател V12 с мощност около 500 к.с. Той ще се комбинира с автоматичната скоростна кутия ZF с шест предавки. Все още няма данни за динамичните характеристики на колата. Интересно е, че това ще бъде първият модел на Aston Martin, който ще се произвежда извън Великобритания. Серийното производство ще започне през следващата година в австрийския завод на фирмата Magna Steyr. Очакванията за цената на луксозното купе с четири врати да започва от около 160 000 евро. 
Тагове:
fallback
  • #8
    Анонимен ( преди 15 години )
    какви са тези глупости за сравнение с q7 и фаетон, фаетона е доста по-стар и евтин модел, а q7 не е в същия клас. Да не говорим че х5 или ML нямат нищо повече от въпросното q7, а това са му директните конкуренти!
  • #7
    WickedSixD ( преди 15 години )
    ТВА е 1000 пъти по красиво от Панамера. Дефакто от Седана на Ламбо,Астон и Порше-определено поршето е най-зле...
  • #6
    chingala ( преди 15 години )
    Само като вляза във Файтона и като видя гадния волан и ми се драйфа. НЯМА ПО-ГРОЗЕН ВОЛАН ОТ ТОЗИ!!!
  • #5
    asd ( преди 15 години )
    kam NANISpored men s Mazerati
  • #4
    NANI ( преди 15 години )
    Tova e nechovesko bate,bahti interiora,ebahti kolata!Tova s kakvo shte se konkurira?S Panamerata i CLS li?
  • #3
    Анонимен ( преди 15 години )
    Пръво Файтона изглежда отвътре като кокпит на изтрибител а това е като умряла кошница отвътре с едни страхотни седалки но смешно табло и средна конзола. Разликата е огромна . Виж Файтона отвътре и тогава си пиши простите мисли. Второ Файтона струва 5 пъти по-евтино от този Астон Мартин тоест много повече пари даваш а отвътре е много по-зле!! И накрая този модел още не е излязъл на пазара. Най-вероятно това ще се случи през 2009г. Тоест 6-години след като е излязъл Файтона!!! Тоест Файтона въпреки ,че е стар модел изглежда доста по-съвременен. А когато излезе догодина новия Файтон сигурно това Астон Мартинче ще ни се струва направо спартанско отвътре.
  • #2
    Denislav ( преди 15 години )
    Chovek shto pishesh prostotii ... v takova i v phaeton i ne moga da kaja no ne mislq che e mn pravilno da podcenqvash nito 1 ot markite koito si kazal zashtoto q7-cata si e dosta komfortna a za phaeton-a mislq che syshto ne e ot nai ne komfortnite koli
  • #1
    petar ( преди 15 години )
    ей това се казва ЛУКС...не някакви кирливи Q7, Phaeton и тем подобни
fallback
Последни