IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Още подробности за Nissan 370Z NISMO

Както вече ви информирахме, тунинговото подразделение на японската фирма NISMO (съкратено от Nissan Motorsport) вече подготвя спортна версия на 370Z.

Още подробности за Nissan 370Z NISMO
Сега в интернет пространството се появиха нови данни и снимки на спортното японско возило.



Освен снимките на Nissan 370Z NISMO, можем да видим и сканирана брошура на автомобила. От нея става ясно, че колата ще предлага две доработки, NISMO S-Tune Aero Package и NISMO S-Tune Performance Package. 



Първата доработка, NISMO S-Tune Aero Package, ще предлага bodykit, включващ задно крило, нови прагове, заден дифузьор с интегрирани два накрайника на ауспуха и нови лети джанти. Вътрешното обзавеждане все още не е напълно разкрито. Знае се само, че в интериора на автомобила ще бъдат интегрирани елементи с логото на NISMO.



Вторият предлаган пакет, NISMO S-Tune Performance Package ще усъвършенства потенциала на Nissan 370Z. За сега не е разкрита точната мощност на автомобила, след интегрираният силов пакет. Знае се само, че той ще предлага промени в работата на ECU-то, нова ауспухова система, 19-ничови джанти NISMO, S-Tune окачване и нова спирачна система. 



От Nissan не разкриват кога ще бъде официалната премиера на 370Z NISMO. Знае се само, че по-късно през Ноември ще бъде представен официално серийният 370Z. Да се надяваме, че заедно с премиерата му, японците ще споделят повече за модифицираният от NISMO, Nissan 370Z
0 от 500