IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes пусна редица аксесоари за GLK

Собствениците на Mercedes-Benz GLK, които искат да внесат по-голяма индивидуалност, а и функционалност на своите автомобили, могат да се възползват от новите аксесоари на фирмата за този модел.

Mercedes пусна редица аксесоари за GLK


От Mercedes предлагат широк набор от стилни допълнителни продукти за GLK, от допълнителни системи за безопасност до системи за комуникация и забавление. 


За каросерията на GLK от Mercedes предлагат bodykit, в който влизат нова задна престилка, малък преден спойлер и по-голям спойлер на покрива. По желание могат да бъдат прибавени хромирани лайсни на броните, нови рамки на фаровете за мъгла, нови черупки на външните огледала, нови дръжки за вратите и разбира се нови лети джанти с размер 19 или 20 цола. 


Собствениците на GLK могат да изберат и между много нови функционални аксесоари, като голям багажник за покрива с обем 450 литра, ски-багажник, носач за велосипеди, iPod Interface Kit, специални вериги за сняг, паркинг асистент с радарна система, детска седалка и др. 



 
0 от 500