IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Chevrolet Cruze вече се продава в Корея като Daewoo Lacetti

Неколкократно в Automedia.bg ви запознавахме с Cruze, новия седан на Chevrolet, който официално беше представен на автомобилния салон в Париж в началото на месеца.

Chevrolet Cruze вече се продава в Корея като Daewoo Lacetti
От тази седмица автомобилът вече се продава в Корея, но като новото поколение на Daewoo Lacetti


Малко е странно, че този автомобил се появява толкова бързо в Корея, а в Европа това ще стане догодина. Още повече трябва да чакат купувачите в САЩ, където този модел ще се появи след две или дори три години. Та това е време достатъчно той да остарее морално....Като се има предвид структурата на пазара в САЩ, нуждата от по-икономични автомобили и изместването на търсенето именно към този тип автомобили е неразбираемо защо от Chevy и GM приемат подобна стратегия относно този модел. 


Както и да е, компактния седан под името Lacetti се продава в Корея с бензинов двигател с обем 1.6 литра и максимална мощност 114 к.с. Скоростната кутия е механична с пет степени, като има и опция за автомат с шест скорости. Началната цена на Daewoo Lacetti в Корея е малко над 9 000 долара.  
0 от 500