IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda модернизира Element

Honda показа снимки и даде информация за преминалия през фейслифт модел Element.

Honda модернизира Element
Промените в Honda Element, модел 2009, започват от новите предна броня и радиаторна решетка, която сега прилича на тази от SUV модела Pilot. 


Променени са и предните калници, като вече са направени от ламарина вместо от композитен материал, както беше досега. Нов дизайн има и капакът на двигателя. По-изпъкнали са арките над колелата. 


По нов начин изглеждат фаровете и задните светлини. 

Промените в интериора са по-малко забележими, като засягат само тапицерията, която сега е с по-ярки тонове. 


Както и досега, Honda Element ще се предлага в три изпълнения – базисното LX, по-богато оборудваното EX и спортното SC. Последното е фабрична тунингова версия с по-големи лети джанти, различна радиаторна решетка и ново окачване, което приближава колата до пътя. На покрива има монтирани тънки релси. 


При двигателя няма изненади, като Element продължава да бъде с четирицилиндровия бензинов агрегат с обем 2.4 литра с максимална мощност 166 к.с. при 5800 об/мин. Стандартната скоростна кутия е механична с пет степени, като може да се поръча и вариант с автомат имащ пет предавки. 


Honda Element LX и EX се предлагат във версии с предаване на движението или само към задните колела или 4х4, докато спортният Element SC се предлага само с предаване към задните колела. 


Обновената Honda Element излиза на пазара в САЩ от днес, като цената започва от 20 175 долара за Element 2WD LX и стига до 25 185 долара за 4WD EX с навигация. 



0 от 500