IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Появиха се снимки на Aston Martin One-77

Приключиха усилията на Aston Martin да запази вида на суперавтомобила One-77 в тайна.

Появиха се снимки на Aston Martin One-77
Холандски сайт пусна серия от снимки на автомобила показващи неговия дизайн в детайли. 


Ако съдим по това което виждаме, става въпрос за първи прототип или дори за модел от пластичен материал (вижте тъмните фарове). Въпреки това снимките дават доста добра представа за това как ще изглежда One-77, когато се появи на пазара през следващата година. 


Най-общо дизайнът е типичен за Aston Martin, но One-77 изглежда по-агресивно и в същото време екстравагантно от досегашните модели на британската фирма. Правят впечатление много големите странични отвори за въздух, като напомнят на тези при SLR McLaren


Интересно е решението на двата вертикални отвора за въздух на предната броня, които изглеждат като „сълзи капещи от очите” (фаровете). 

Вече знаем, че One-77 ще бъде произвеждан на високотехнологично шаси от карбон и ще има ръчно произведена каросерия от алуминий. Двигателят на суперавтомобила ще бъде V12 с обем 7.3 литра и мощност около 700 к.с. 


Производствената серия на този автомобил ще бъде ограничена до само 77 броя, като цената на всеки от тях ще бъде около 1.6 милиона евро.
0 от 500