IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-бързият кабриолет на Bentley

Bentley пуска през следващата година най-мощният си кабриолет произвеждан някога.

Най-бързият кабриолет на Bentley
Това е Continental GTC Speed, открит автомобил притежаващ всички достойнства на версията с твърд покрив. Колата е била заснета при финалните тестове практически без всякаква маскировка. 


Новият кабриолет на Bentley е с големи лети джанти, двоен накрайник на ауспуха и спойлер на края на капака на багажника. 


Двигателят е чудовищния W12 с обем 6.0 литра и мощност 600 к.с. Максималният въртящ момент на този двигател е 750Nm, на разположение още от 1750 об/мин. С него кабриолетът GTC ускорява от място до 100 км/час за 4.5 секунди и има възможност да постигне максимална скорост 320 км/час. Тези данни правят GTC Speed не само най-бързия кабриолет на Bentley, но и един от най-бързите открити автомобили предлагани на пазара сега.  


Кабриолетът на Bentley ще има подвижен мек покрив и ще се появи на пазара през първата половина на следващата година. Очакваната цена е около 150 000 британски паунда (около 185 000 евро).
0 от 500