IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota подготвя Auris Verso

Макар новата Toyota Auris да е по-голяма от предходната Corolla, от японската фирма не се отказват от версия Verso.

Toyota подготвя Auris Verso
Така Toyota Auris Verso скоро ще замени Corolla Verso. Разработката е напреднала, за което говорят и най-новите шпионски снимки на Auris Verso. 


Това е седем местен MPV автомобил чиито дизайн е взел нещо от новия Avensis, доколкото може да се съди въпреки тежката маскировка. Това впечатление идва най-вече от фаровете, които са определено като тези на Avensis. Новият Auris Verso трябва да се появи на пазара през следващата година, заедно с новото поколение на Avensis. 


Toyota Corola Verso може да бъде определена като успешен модел, защото въпреки спадащите продажби през последните години, през 2007 от нея бяха продадени над 80 хиляди броя. 

При Toyota версиите Verso се появиха през 90-те години, като се характеризират с много практичен и променлив интериор и всички останали удобства за един семеен автомобил. През последните години обаче, Yaris Verso не беше заменен в Европа, като най-вероятно така ще стане и с Avensis Verso. 


Възможно е автомобилът създаден на базата на Auris да остане единствен от този вид в моделния ред на Toyota. Той може да се казва Auris Verso, само Verso или пък да носи изцяло ново име. Това ще разберем по-късно. 

Седем местният ван ще се конкурира в Европа с френските лидери в този клас Citroen C4 Picasso и Grand Picasso, новият Scеnic, a скоро ще се появи и мини ван на Peugeot, както и с VW Touran, Opel Zafira и Mazda5.  
0 от 500