IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Aston Martin разпродаде супер купето One-77

Цялото бъдещо производство на супер автомобила One-77 на Aston Martin беше продадено близо година преди началото на серийното производство.

Aston Martin разпродаде супер купето One-77
Нещо повече, предварителните заявки „на зелено” са направени от повечето клиенти дори без да имат пълна представа как ще изглежда този автомобил. Това е така, защото на автомобилния салон в Париж концепцията беше показана само частично, а преди това фирмата публикува само неясни снимки-тийзъри. 

Както съобщава днес списание AutoCar, повече от сто потенциални купувачи са заявили желание да закупят супер колата Аston Martin One-77. Известно е обаче, че този автомобил ще бъде произведен в серия от само 77 броя. Клиентите чиито поръчки са приети са внесли депозит от 200 000 британски паунда, около 255 000 евро. Цялата цена на колата ще бъде договаряна с всеки клиент по отделно в зависимост от индивидуализацията й и ще бъде над 1 милион паунда. 


За да получат колата си, предплатилите клиенти ще трябва да почакат повече от една година, защото началото на производството е планирано за края на следващата година. 

Това което сега е известно за супер купето Aston Martin One-77 е, че ще бъде с бензинов двигател V12 с работен обем 7.0 литра и мощност 710 к.с. Скоростната кутия ще бъде автомат с шест предавки. 

Според предварителните данни купето ще ускорява от място до 100 км/час за около 3.5 секунди, а максималната му скорост ще бъде 355 км/час.  
0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    pluky ( преди 15 години )
    Аз исках да купя 78мата ама я то за беля били само 77 и неможах и аз ще чакам следващия модел и моля не сварзваите трошляците с тази кола ?Несъм фен на астон мартин но ги признавам че знаят какво правят
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 15 години )
    Това няма нищо общо със енцо,по скоро е във класа на бентли и цл на мерцедес.Иначе е невероятен,евала!
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Triforce ( преди 15 години )
    А мен защо не ми пуснаха покана да си купя и аз една? Сега ще чакам новия модел! :)
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    pluky ( преди 15 години )
    За всички коли е нужно да се говори много но когато става въпрос за тази само 2 думи са достатъчни Aston Martin
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    AM ( преди 15 години )
    Enzo отиде по дяволите май :) !
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    MclarenF1/627 ( преди 15 години )
    чета статията, гледам колата и си мисля толкова много компетентни люде има по тази земя които възхваляват какви ли не трошляци(напр.Мерцедес,БМВ,Ауди)но не виждам да правят коментар за това произведение на изкуството но така е маи по добре пишете си във статиите свързани с по горе споменатите автомобилиза богоизбрани!
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    NANI ( преди 15 години )
    Tova e nechoveshko:)Evala na Aston,vinagi sa unikalni