IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Дали това е новият Prius?

През последната година се нагледахме на различни снимки в интернет, за които се твърди, че показват новото поколение на Toyota Prius.

Дали това е новият Prius?
Сега се появиха нови снимки които изглеждат доста убедително, особено в интериора и шансът именно това да е реалната нова Toyota Prius е голям. 


Официално третата генерация на Prius ще бъде представена на автомобилното шоу в Детройт през януари 2009. Това ще стане едновременно с премиерата и на най-големия конкурент на властвалата досега в сегмента на хибридните автомобили Toyoya - Honda Insight Hybrid


Това което знаем за новото поколение на Prius е, че колата ще бъде малко по-голяма от досегашния модел. Знае се и това, че първоначално новият Prius ще запази никеловите си акумулатори и ще започне да монтира ново поколение литиево-йонни едва след година или дори повече. 


Бензиновият двигател в хибридната система ще бъде по-голям, но в същото време и по-ефективен в сравнение със сегашния, имащ обем 1.5 литра. 

0 от 500