IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mazda ще продава пикапа ВТ-50 и в Европа

След като беше показан на автомобилния салон в Лондон, пикапът на ВТ-50 идва на пазара в Европа.

Mazda ще продава пикапа ВТ-50 и в Европа
Това става след модернизация и лек фейслифт на автомобила. Промените в екстериора включват нова предна част с променена решетка и нови фарове. 


Вариантът 4WD е с нови лети джанти с размер 16 инча. В интериора промените се ограничават до по-качествените използвани материали, нови цветове за седалките, ново осветление за уредите, климатика и аудиосистемата. Централната конзола е имитация на сребрист метал. 


В механичната част промените засягат двигателя и окачването. Двигателят на европейската версия на Mazda BT-50 е изцяло нов турбодизел тип common-rail с обем 3.0 литра и мощност 156 к.с. Той е комбиниран с автоматична скоростна кутия с пет предавки. 


В Европа ще се предлагат три версии на кабината на пикапа – за двама души (Regular Cab), за четирима (Freestyle Cab) или за петима пътници (Double Cab). Дължината на товарния отсек ще бъде съответно 2 280 mm, 1 753 mm или 1 530 mm.













0 от 500