IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru пусна Impreza Anesis в Япония

Subaru започна продажбите на седана Impreza Anesis на пазара в Япония.

Subaru пусна Impreza Anesis в Япония
Колата изглежда позната, защото това е близнак на седана Impreza, продаван в САЩ и на някои други пазари. Японската версия на Impreza е с друго име и други технически данни. 


Anesis идва от гръцки и означава „отпускане”, „отмора”, „развлечение”. Според Subaru, мисията на Anesis е да привлече онези за които хечбека Impreza е бил прекалено спортен и лишен от комфорт. 

С производството на новия седан на Impreza, Subaru признава, че пазара на седани e основен в Япония. Сега от Subaru очакват с новия си седан в Япония да откъснат парче от пазара от лидерите Toyota Corolla


Новият Anesis е със стандартните двигатели на Impreza с обем 1.5 и 2.0 литра с мощност съответно 108 и 138 к.с. И двете версии могат да се поръчат или с предаване само към предните колела или със системата на Subaru Symmetrical 4х4. Засега най-силната версия на Anesis е 2.0i-S. Все още не е ясно дали Subaru ще пусне и версия WRX STI на Anesis. 

Цената на новия седан на Subaru в Япония започва от 15 680 долара.  
0 от 500