IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Премиера на концепция Honda City в Австралия

Малко изненадващо, Honda направи световната премиера на концепция, показваща как може да се подобри видът на седана City, на автомобилния салон в Сидни, Австралия.

Премиера на концепция Honda City в Австралия
Изненадващо, защото почти по същото време върви и салона в Париж, който е значително по-голям и с повече въздействие върху автомобилния свят. Разбира се, това важи най-вече за Европа. Honda City е глобален модел с много почитатели извън стария континент, така че представянето на концепцията в Сидни в крайна сметка може и да има логика. 


Интересно е и това, че седанът City беше представен като серийна версия (на снимката горе) съвсем скоро. Той използва механиката на новия хечбек Jazz и се предлага с два бензинови двигателя с обем 1.4 и 1.5 литра и мощност, съответно 100 к.с. и 120 к.с. 


Сега представената концепция City sedan е с преработена външност, придобила по-атрактивни черти и по-добра аеродинамика. На решетката се е появила рамка от карбон, карбон има и на ключалките на вратите и при страничните огледала, където са разположени и две камери. 


Другата новост са футуристичните LED фарове и задни светлини. Нови са и праговете, както и летите джанти на концепцията Honda City. 

0 от 500