IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Chevrolet подготвя Orlando за серийно производство

Наред със седана Cruze, в Париж Chevrolet представя още един нов модел, концепция разположена в граничния сегмент между комби и MPV.

Chevrolet подготвя Orlando за серийно производство


Това е Chevrolet Orlando, който е дело на Daewoo, корейското подразделение на групата. Прототипът на Orlando представен в Париж показва, че автомобилът е много близо до серийно производство, неофициално се твърди, че ще бъде на пазара през 2010 г. 


Той носи стилистиката на Cruze, но има и много технически елементи общи със седана. Произведен е на глобалната платформа на GM Delta II. Прототипът представен в Париж е с двулитров турбодизелов двигател с мощност 150 к.с. (110 kW) и максимален въртящ момент 320 Nm. 


Интериорът предлага достатъчно място за седем пътници, като разстоянието между осите е 2760 мм. Chevrolet Orlando е създаден по вкуса на европейските потребители и именно Старият континент ще бъде първия пазар за колата. 


Този автомобил обаче ще се продава на всички световни пазари. Неофициално се говори, че в САЩ именно версия на Orlando ще замени ретро модела HHR.

 
0 от 500