IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Официални снимки на Aston Martin One-77

Още през месец август, ви показахме тийзър на бъдещият най-скъп автомобил. Днес имаме възможността да видим как точно ще изглежда Aston Martin One-77.

Официални снимки на Aston Martin One-77


Официалните снимки разкриват единствено екстериора на концепта, който в началото ще бъде произведен в ограничена серия от 77 автомобила. От там идва и името му, Aston Martin One-77.



Впечатляващите форми на колата са подкрепени от също толкова впечатляващи характеристики. Двигателя на One-77 ще бъде 7.0 или 7.3 V12, с мощност от 700 конски сили. Шасито ще бъде изработено от въглеродни влакна, a каросерията ще се произвежда ръчно и ще бъде от алуминий.

В стандартното оборудване на колата влизат, автоматична скоростна кутия с възможност за ръчна смяна на предавките, механизиран заден спойлер, карбонови спирачки с керамични дискове и адаптивното окачване.
Благодарение на всичко изброено до тук, One-77 ще достига 100км/ч за нищожните 3.5 секунди и ще може да развива скорости от порядъка на 350 км/ч.

Цената на Aston Martin One-77 ще е около 1.5 мил. Евро, а премиерата и е предвидена за края на 2009 година.
0 от 500