IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault Megane ще остане сравнително достъпен

Новият Megane e една от най-значимите новости в компактния сегмент на европейския автомобилен пазар тази есен.

Renault Megane ще остане сравнително достъпен


В Германия моделът се брои за един от основните чуждестранни конкуренти на VW Golf. До 2010 година французите трябва да изкарат шест варианта на каросерията на Megane, между които отново ще има както комби, така и купе/кабрио. На Парижкия автомобилен салон ще бъде показана обаче, серийната версия на хечбек модела с пет врати.

Сега Renault дадоха цената за базовия модел. На немския пазар автомобилът ще струва от 16900 евро за базисната версия с мотор 1.6 и 100 к.с.. И макар че обикновено в различните страни на ЕС са възможни някакви отклонения и цената на даден автомобил се различава на различните пазари, е показателно, че новият модел с пет врати там, ще струва точно толкова, колкото и старият модел с пет врати. За сравнения, отново в Германия новият Golf тръгва от 16500 евро, но с три врати и 80 к.с.



Базовият дизелов Megane ще има от познатите 1.5 dCi двигатели с мощност 90 к.с. Цената на тази версия в Германия ще тръгва от 19350 евро. Базисното ниво на оборудване се казва Expression и включва между другото климатик и CD MP3 аудио.
0 от 500