IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen показа концепция на бъдещия пикап

Volkswagen показа бъдещия си пикап като концепция.

Volkswagen показа концепция на бъдещия пикап
Както съобщихме в Automedia.bg, колата ще бъде изложена на предстоящия 62-ри салон IAA Commercial Vehicles Show в Хановер. 


Новият пикап на VW е с четири врати и двойна кабина и е предназначен главно за пазара в Южна Америка, където ще се появи още в началото на идната година. Маскирани прототипи на този модел бяха забелязани по време на тестове и в Европа, но засега няма данни този пикап да се появи и на европейските пазари. 


Все още не се знае името на модела, споменават се Robust или Taro. За да задържи разходите по производството ниски, VW ще произвежда този модел в Аржентина, и ще го експортира само в Южна Америка, Африка, Австралия и югоизточна Азия. Вероятно пикапът ще се предлага и на пазара в Русия. 


Специално концепцията, предназначена за изложението в Хановер, е създадена като автомобил за спасителни операции, затова има и сини LED светлини на покрива и надписи SAR (Search and Rescue). Отделението за багаж е съоръжено с редица места за инструменти и оборудване. 


Интериорът е опростен но в кабината се вижда мултифункционален централен реагиращ на допир дисплей и сателитна навигационна система. 

0 от 500