IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първа официална снимка-тийзър на Porsche Panamera

Официалната премиера на новата Panamera е след няколко месеца.

Първа официална снимка-тийзър на Porsche Panamera
Днес Porsche пусна първата снимка тийзър на дълго очакваното купе с четири врати, което ще се присъедини към моделния ред на 911, Boxster/Cayman и Cayenne


Първата снимка показва само странично предната част на колата и демонстрира по-нататъшна еволюция на „фамилната” предница с характерни фарове и нови LED светлини за дневно каране, в които са инкорпорирани и мигачите. 

Пускането на първата снимка тийзър на купето с четири врати и четири места поставя началото на рекламната кампания за новия модел, включваща и Panamera Online Magazine на сайта porsche.com/panamera. Следващата фаза на рекламната кампания ще бъде на 20 октомври, когато ще се появят притурки за новия модел в най-престижните печатни издания по света. 

Новият седан Panamera ще бъде на пазара в началото на 2009 г. и ще се предлага с двигател V8, включително и в турбо вариант. Ще се появи и по-слаба версия с бензинов двигател V6. Към края на 2010 г. Porsche ще представи и Panamera Hybrid снабден с бензинов двигател V6, електромотор и акумулатори разположени в пода на багажника.
0 от 500