IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Започна серийното производство на новия Dodge Ram.

След церемония в завода на Chrysler във Warren, Michigan започна серийното производство на пикапа Dodge Ram, модел 2009.

Започна серийното производство на новия Dodge Ram.
Макар в този сегмент на пазара в САЩ да има доста проблеми, президентът на Chrysler Джим Прес (Jim Press) заяви че на новия Dodge Ram се разчита много и определи този модел като "game changer". Според него системата за управление на товара и новото окачване на Ram променят ситуацията в целия сегмент. 


Друга промяна е това, че новият модел ще има по-ниска цена от този който си отива, съобщиха от Chrysler. За производството на новия Ram 2009, Chrysler инвестира 220 милиона долара в завода във Warren, който съществува от 1937 г. и е наречен още "Dodge City." Инвестицията е отишла за разширяване на завода, за преструктуриране и обучение на персонала. Сред новите функции на завода ще бъде и пълно рециклиране на автомобилни части, включително гуми и масла. 


Новият пикап Ram ще се предлага в три версии на кабината – стандартна, „Сrew cab” и „Quad Cab”, а обзавеждането ще бъде в пет нива. От Chrysler планират да произвеждат този пикап и в завода си в Сейнт Луи, Мисури. 

Сред двигателите за новия Dodge Ram прави впечатление Hemi V8 с обем 5.7 литра и мощност 390 к.с.
0 от 500