IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota с три нови модела в Париж

Toyota ще се представи с три очаквани нови модела на автомобилния салон в Париж тази есен.

Toyota с три нови модела в Париж
Във френската столица японците ще представят третото поколение на седана Avensis. 


Популярният модел на Toyota ще продължи да се произвежда в завода Burnaston в Англия, като ще се появи в продажба в Европа през януари следващата година. 

Интересно е, че европейският Avensis няма общо с MPV модела Avensis Verso, който се произвежда на различна платформа в Япония. 

Сегашната версия на Avensis в Европа включва освен седан също и комби вариант, но все още не се знае дали ще бъде така и при новото трето поколение. Очаква се Toyota да покаже различните варианти, моторизацията и цените малко преди изложението в Париж. 


В началото на следващата година ще започнат и продажбите на мини автомобила iQ, както и на компактния SUV Urban Cruiser. И двата модела бяха показани като концепции на автомобилния салон в Женева през март. Сега в Париж ще видим серийните им версии, скоро след това ще започнат и продажбите в Европа. Totota iQ има дължина по-малка от три метра, но ще може да даде място на четирима възрастни пътници. 


Urban Cruiser ще бъде с предаване към четирите колела AWD, ще се задвижва от турбодизелов двигател с обем 1.4 литра и ще има много ниски вредни емисии.
0 от 500