IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Идва и Insignia OPC

Съвсем скоро след официалната премиера на Opel Insignia, видяхме и версия Sports Tourer. Сега се готви появата на още една нова версия.

Идва и Insignia OPC


Снимките от пистата Нюрбургринг, където автомобилът е бил засечен по време на тестове говорят, че това най-вероятно ще бъде „горещата” версия Insignia OPC. Личи, че колата ще се различава от стандартната версия, като предната част е с най-голяма маскировка. Очаква се именно тя да бъде изразителна и силно агресивна, за да показва, че това е OPC модел. В предната част ще има и по-големи отвори за въздух, който ще охлажда двигателя и спирачките. 


Отзад е променена само задната броня, в която има интегриран дифузьор и два накрайника на ауспуха, както беше и при Vectrа OPC. 

Очаква се двигателят да бъде шестцилиндров, като при някои версии ще бъде и в турбо версия. Стандартната версия на Insignia с този двигател има мощност 191 kW при 5000 об/мин. При Vectrа OPC мощността беше 206 kW, при 5500 об/мин. Това предполага, че мощността при Insigniа OPC ще бъде още по-висока. 


Много е вероятно новата Insignia OPC да вземе системата за предаване на движението 4х4 със скоростна кутия Haldex 4 от Saab 9-3 Turbo X, която има технологията за активно преразпределяне на движението между колелата от задната ос.
0 от 500