IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Sandero Stepway

Renault увеличи семейството на Sandero с нов кросоувър.

Sandero Stepway
Това е Stepway който ще бъде произвеждан от октомври в завода на Renault в Куритиба, Бразилия. Малко по-късно производството му ще се разшири и в Аржентина. 


Sandero Stepway е създаден на базата на ниско бюджетния хечбек на френската фирма, който вече се произвежда освен в Южна Америка и в Румъния с марката на Dacia. 

Stepway ще бъде доста по-висок и разположен на по-голямо разстояние от пътя. Кросоувърът има нови брони и нова радиаторна решетка, рейлинг на покрива, спойлер над петата врата и хромиран накрайник на ауспуха. 


В Бразилия колата засега ще бъде произвеждана само с един двигател тип Hi-Flex, който може да се движи с био-етанол и има обем 1.6 литра и мощност 112 к.с. След като производството започне в Аржентина, ще се предлагат и дизелови версии с популярните агрегати на Renault dCi. 

Дали Sandero Stepway ще се произвежда и в Европа с марката на Dacia все още не се съобщава от фирмата.
0 от 500
  • #17
    0 rate up comment 0 rate down comment
    pi4 ( преди 15 години )
    "Това е безсмислен спор. Ако не си мутраили крадец, ако парите не ти падат отнебето докато спиш, не можеш да сипозволиш да харесваш и ползвашединствено Lamborghini или Ferrari и даотхвърляш априори всичко останало.Още повече за България. До вчера дядому е яхал ралото и магарето, баща му ележал със седмици под "москвето" или"заза" и днес се дуе колко многоразбира от коли и как "френските нестават", а италианските са дървени.Много често това са малки деца, коитогледат от далече BMW-то на махленскиятрафикант и мечтаят да станат катонего. Изобщо обществото сепрофанизира масово. А иначе не разбрахкакво му е на това ново Sandero и защо дане става за масовия българскипотребител?!" АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ ПРИЯТЕЛЮ! САМО КОЛКО КОМПЛЕКСИРАНИ *** СЕ ИЗКАЗВАТ НЕПОДГОТВЕНИ ТУК! НАПРАВО Е ГНУСОТА!!!
  • #16
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Anonimen ( преди 15 години )
    Avtomobilov e prekrasen. Sigurno ke go kupime. Samo da stigne vo Makedonija.
  • #15
    0 rate up comment 0 rate down comment
    vladimir ( преди 15 години )
    Ve pretrkaa Romancite, be Bugari smotani.
  • #14
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Driver ( преди 16 години )
    Mnooo "ybava" - su6toto *** kato onova nedorazymenie RX4 - deto dori i reno ne 6tat da si go spomniat...
  • #13
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 16 години )
    много си е добра колицата и най вероятно предлага точно това което очакваш за паритесе , които даваш - една коректна сделка , без да даваш излишни пари за да си купуваш марка . Колкото до марковата принадлежност , задвижването е от нисан , а това само по себе си е доказателство че в днешно време марките носят само престиж и малкоповече лукс , от колкото някаква конструктивна разлика .
  • #12
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 16 години )
    Mnogo hubava djipka
  • #11
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 16 години )
    Това е безсмислен спор. Ако не си мутра или крадец, ако парите не ти падат от небето докато спиш, не можеш да си позволиш да харесваш и ползваш единствено Lamborghini или Ferrari и да отхвърляш априори всичко останало. Още повече за България. До вчера дядо му е яхал ралото и магарето, баща му е лежал със седмици под "москвето" или "заза" и днес се дуе колко много разбира от коли и как "френските не стават", а италианските са дървени. Много често това са малки деца, които гледат от далече BMW-то на махленския трафикант и мечтаят да станат като него. Изобщо обществото се профанизира масово. А иначе не разбрах какво му е на това ново Sandero и защо да не става за масовия български потребител?!
  • #10
    0 rate up comment 0 rate down comment
    456 ( преди 16 години )
    Господа , явно и двамата знаете за какво говорите , и сте интелигентни и разумни хора. Такива не се стрещат често тук , обаче просто не говорите на един език. За съжаление!!!По-повод марковата идентичност ... Когато навлезеш в света на автомобилите достатъчно дълбоко и с със сериозни познания , разбираш, защо има толкова много фирми за доработки(тунинг)Поздрави,
  • #9
    0 rate up comment 0 rate down comment
    123 ( преди 16 години )
    Странно кой ще да е този Фиат ,да не би да говориш за Седичи,защото единствената прилика с този тук на рено е че са в един клас, а в случая коментирахме нещо малко по различно
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 16 години )
    123,специално за теб можем още да стесним кръга. Можеж да получиш този автомобил и като японски под марката Нисан, а защо не и като италиански под марката Фиат (те сега са отворени за всичко), може и като Форд (и те нямат задръжки). Но си прав, няма как да стане марсиански, явно това е произходът, който "става" според теб. И вземи научи къде са клавишите на кирилицата, че така много трудно вярвам в просветеността ти ;)