IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Brilliance стана спонсор на Борусия Дортмунд

Китайската фирма Brilliance атакува европейските пазари по всички възможни начини.

Brilliance стана спонсор на Борусия Дортмунд
Какъв по добър начин да стигнеш до ушите и очите на младите купувачи в Европа, от това да станеш спонсор на популярен футболен клуб? 


Brilliance вече е официален спонсор на Borussia Dortmund (BVB). Сделката е подписана между фирмата разпространяваща китайските автомобили на Стария континент HSO Motors Europe и футболния клуб от Бундес лигата за два сезона – 2008/9 и 2009/10. 

“В BVB намерихме идеалният партньор за да реализираме амбициите си във футбола. Тази игра не е само наша любов, сега вече участваме и финансово в нея”, казва Хартвиг Херц, управляващ директор на Brilliance Motors Deutschland. 

“Очакваме сътрудничеството ни да бъде дълготрайно и ще се радваме да участвам в популяризирането на Brilliance в Германия”, каза Щефан Хайтфелд, шеф на маркетинговата фирма на BVB. 

На 25 октомври Brilliance Motors Deutschland ще пусне в продажба в Германия компактния седан BS4 и неговата комби версия. Интересно е, че в дизайна на автомобила има участие и ателието на Pininfarina. Цената на комби версията в Германия започва от 15 990 евро.
0 от 500