IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda показа модернизирания Civic в САЩ

Новата тенденция на американския пазар става все по-ясна – компактни, ефективни и стилни автомобили заместват огромните пикапи и SUV модели.

Honda показа модернизирания Civic в САЩ
През тази година на върха по продажби е Honda Civic, която се превърна в един от най-масовите модели в САЩ. Сега от Honda показаха модернизирания Civic модел 2009 г. като в семейството на Civic има и хибриден вариант, както и такъв работещ с природен газ. 


Автомобилът е получил редица промени в дизайна и някои нови технологии, но двигателите остават без промяна в сравнение с досегашните. В дизайна новият Civic прави впечатление с променена предна броня и нова решетка на радиатора, нови цветови комбинации, променени фарове и задни светлини, изцяло нови светлини за мъгла при Civic Si. 
Появили са се и нови лети джанти при версии EX, EX-L и Si. 


В интериора колата е получила ново оборудване, включително Bluetooth връзка и навигация, аудиосистема с USB вход. Нова е материята покриваща седалките, като хибридната версия е получила и кожен салон, подгрявани предни седалки и електрически външни огледала. 


Повишена е безопасността на пътниците, като още в стандартната версия влизат електронен контрол на стабилността и ABS. Производителите обявяват за нова структура на каросерията, която е по-устойчива при удар. Въздушните възглавници са снабдени със система за фиксиране положението на тялото на пътника. 


Двигателите остават непроменени, като базисен е бензиновият 1.8 i-VTEC с мощност 140 к.с. (104kW). Хибридната версия е получила технологията IMA, с бензинов двигател 1.3L i-VTEC. Специалната версия работеща на природен газ е обозначена катоGX и е с двигател имащ обем 1.8 литра. Най-силната версия Si е с 2.0L i-VTEC с мощност 197 к.с. (147kW).
0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Drug ( преди 15 години )
    Momcheta iavno ne ste vizhdali Acura!? Krie shaibata na BMW 5! Koeto vprochem veche pravi i Nisan M35.
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    HONDA ( преди 16 години )
    в момента продаваме тези много добри сивици обаче не толкова луксозни но пък на много добра цена, за повече информация 8181981
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Професорът ( преди 16 години )
    Имах удоволствието да карам и английската, и японската версия на Hoda Civic Type R. И останах с доста противоречиви впечатления: японеца бе по-стабилен (поради независимото окачаване отзад, англичанина е с торсионна щанга) и по-бърз, но пък английската версия е доста по-карасива. Доста ! Всеки детайл е изпипан. Дълго време я оглеждах и се чудих какво би могло да се "пипне", за да се разкраси, но уви - не намерих какво. Така че за себе си реших - ако ще си купувам такъв автомобил, то ще е английският хечбек. Разликата в динамичните характеристики с японеца е пренебрежимо малка спрямо красотата на англичанина.
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    badi ( преди 16 години )
    Strahotna kola tazi mn pove4e mi haresva ot hadjebka proizvejdan v angliq