IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen представи специален Passat CC в Pebble Beach

На шоуто за автомобили в Pebble Beach, Калифорвия, наречено Concours d’Elegance проведено през отминалия уикенд, Volkswagen се представи със специална версия на Passat CC.

Volkswagen представи специален Passat CC в Pebble Beach
Автомобилът е наречен Gold Coast и е произведен на базата на версията на Passat CC с двигател V6 с обем 3.6 литра и максимална мощност 280 к.с. 


Този агрегат е съчетан със скоростна кутия DSG с шест степени и два съединителя. Специалното издание на Passat CC е изработено изключително луксозно и е оборудвано много богато. 


Цветът на автомобила е уникална смесица между златни, кафяви и сребърни тонове. На каросерията се виждат преден и заден спойлер, летите джанти са нови с размер 19 цола. 


В интериора виждаме четири нови кожени спортни кресла в бронзов цвят, съчетани подобаващо с цветовата гама на таблото и вратите. 

Новият VW Passat CC ще бъде на пазара в САЩ през последното тримесечие на тази година, като цената му ще започва от 27 000 долара.

0 от 500