IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нови тийзъри на Chevrolet Volt

От General Motors съобщиха, че инженерите на фирмата са успели да увеличат разстоянието изминавано само с електромотора от новия Volt с 10 -11 км.

Нови тийзъри на Chevrolet Volt
Това е станало чрез подобряване на аеродинамиката на серийната версия на колата. От GM публикуваха и нови снимки „тийзъри” на Chevrolet Volt, които показват части от предната маска и задната част на Volt. 


Новият електромобил ще се появи в продажба през 2010 г. но върху него се работи много интензивно вече няколко години. Новите снимки не показват много нови неща. Може да се съди обаче, че фаровете са доста особена комбинация с LED секция в синьо и червено. 


Снимката от задната част показва логото на Chevrolet и малко от задния капак. Той има по-различна форма от острите черти на концепцията на Volt, което също говори за подобряване на аеродинамиката. 


Според инженерите на GM през последните месеци са подобрени 120 елемента от каросерията за да се постигне по-добра аеродинамика. 

Според Боб Бонифейс (Bob Boniface), директор по дизайна в GM отговарящ за Volt, някои от главните промени в сравнение с концепцията включват по-закръглената и опростена предна част на колата, с нова решетка и по-малко ъгловати детайли, направена с цел по-добра обтекаемост на автомобила, помагаща за по-висока ефективност.
0 от 500