IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Очакваме нова по-силна Pagani Zonda F

Феновете на супер автомобилите очакват с нетърпение появата на новата Pagani Zonda F.

Очакваме нова по-силна Pagani Zonda F
Прототип на колата наскоро беше хванат по време на тестове. Макар и да запазва характерния за фирмата от десетина години стил, новият автомобил ще бъде различим по по-голямата радиаторна решетка и новата форма на фаровете. 


В задната част виждаме дифузьор с променена форма и нов отвор за въздух, който ще помага за охлаждане на двигателят с по-висока мощност. 

По традиция и новата Zonda ще бъде с двигател на Mercedes, този път от новия SL65 AMG Black Series, като се говори, че мощността на V12 с обем 6.0 литра ще бъде 661 к.с. а максималният въртящ момент невероятните 1,000Nm. 


Друг вариант за двигател на новата Zonda F e V8 с обем 5.5 литра от McLaren Mercedes SLR 722, с мощност 650 к.с. и максимален въртящ момент 820Nm. Колата ще бъде с шест степенна скоростна кутия Cima. 


Според производителите новата Zonda F ще има по-добри динамични показатели от сегашната, която ускорява от място до 100 км/час за 3.6 секунди. Очакваната цена на Pagani Zonda F e 500 000 евро.
0 от 500