fallback

Наближава премиерата на новото поколение на Ford Ka

Тези дни отново се заговори за новото поколение на Ford Ka, след като автомобилът беше забелязан по време на тестове в Полша.

Въпреки ниското качество на снимката и тежката маскировка, може да се видят основните пропорции на автомобила. Както е известно новият Ford Ka ще бъде произвеждан с много общи части с Fiat 500 в завода на Fiat в Полша. Двата автомобила ще се произвеждат на една и съща платформа, ще имат общи двигатели, обща система за управление и спирачна система, като основните разлики ще са във външния вид. За разлика от ретро стила на Fiat, новото поколение на Ка е по-модерно, с издължен профил, с висок покрив в задната си част със спойлер. Още от предната част на новия Ford Ka започва линия, която се издига назад до задните светлини. Тя придава динамичен и спортен вид на колата. Между двете големи задни светлини е разположена петата врата с относително малък заден прозорец. Интериорът на Ка е също доста по-различен от този на Fiat 500. Цветовете са неоново зелено и черно, като придават модерен вид на вътрешната част от купето. Лостът за скоростите е разположен относително високо но удобно за водача. Седалките са ергономични и добре разположени в купето.  
Тагове:
fallback
  • #2
    :) ( преди 16 години )
    Кинетичният дизайн като цяло е добро попадение (новият Focus и всъдеходът Kuga), обаче концепцията Verve (новата Fiesta) просто не отива на чак толкова малък автомобил като КА...
  • #1
    Анонимен ( преди 16 години )
    мм даа отново много грозен Форд.
fallback
Последни