IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Chevrolet ще покаже изцяло нов компактен модел в Париж

От Chevrolet съобщиха, че ще покажат новия си компактен модел, наречен Cruze, за първи път на автомобилния салон в Париж през тази есен.

Chevrolet ще покаже изцяло нов компактен модел в Париж
Новият Cruze е разработен с глобален дизайн и ще се предлага на всички световни пазари, а ще бъде произвеждан в няколко завода на групата, разположени на различни континенти. 


Автомобилът ще бъде дълъг 4600 мм и ще може да настани до петима пътници в купето. Това ще бъде първият модел на Chevrolet изработен съобразно новия глобален стил на дизайна, който ще бъде характерен за всички бъдещи модели на цялата група GM. 

В Европа новият Chevrolet Cruze ще бъде на пазара през пролетта на следващата година. Колата ще се сглобява на компактната платформа Delta на GM, предназначена за автомобили с предно предаване. Сега тази платформа се използва при модели като Opel Astra, Chevrolet Cobalt и Pontiac G5. 

В САЩ новият модел ще замести сегашния Chevrolet Cobalt, докато в Европа и на други пазари ще замени Daewoo Lacetti. Автомобилът ще бъде произвеждан като седан, хечбек и комби.
0 от 500