IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Още един Picasso от Citroen – този път на базата на С3

Новият модел на Citroen С3 Picasso ще има официална премиера през октомври в Париж.

Още един Picasso от Citroen – този път на базата на С3
Това е модел, който позволява на французите да влезнат в един нов сегмент, където досега нямаха представител. Новият C3 Picasso ще се конкурира с модели като Opel Meriva, Renault Modus и Nissan Note. 


Продажбите на С3 Picasso в Европа ще започнат към края на тази година. Малкият MPV модел на Citroen е третият, който носи името Picasso. Колата ще се произвежда на базата на Peugeot 207, като C3 Picasso ни показва и някои елементи от новото поколение на хечбека C3, който трябва да се появи някъде през 2009 г. 


Също като Xsara Picasso, C4 Picasso/Grand Picasso, версията мини ван на C3 Picasso предлага много място и възможности за промени в кабината. Колата е дълга малко над 4 метра. 


При появата си на пазара в края на годината, C3 Picasso ще се предлага с четири двигатели – два турбодизелови HDi с обем 1.6 литра и мощност 90 и 110 к.с. и два бензинови – с обем 1.4 литра и мощност 95 к.с. и 1.6 литра и мощност 120 к.с. 


0 от 500