fallback

Първи официални снимки на новата „седмица” на BMW

В редица интернет форуми се появиха снимки на новото BMW Серия-7, за които се твърди, че са първите официални снимки на колата.

Както се очакваше колата е взела някои елементи от стила на концепцията CS, включително новите диодни елементи във фаровете, огромната радиаторна решетка и по-разлетите задни светлини. Още от сега може да се предполага, че задната част на колата ще предизвика противоречиви коментари. Както всъщност беше и при появата на сегашната „седмица”. Не може да се отрече обаче, че като цяло, сега представеният дизайн е доста по-елегантен. Все пак промените във външността не са така радикални, както би могло да се очаква. В същото време промените в техническата част наистина са големи. Знае се, че разстоянието между осите сега е по-голямо, следата е по-широка. Новата „седмица” ще се предлага с редица нови двигатели, включително и в хибридна версия. Новият бензинов би-турбо V8, който видяхме за първи път при кросоувъра Х6, сега ще се предлага и със Серия-7. Същото важи и за новата автоматична скоростна кутия с осем степени ZF, както и за диференциалът разпределящ въртящия момент между двете задни колела при завой. Колата ще бъде оборудвана с най-новите системи за безопасност, включително с новото поколение радарен круз-контрол, системата за предупреждаване на водача при непреднамерено напускане на лентата за движение, новата система за нощно виждане с предупреждение за пешеходци и скорост на движение и др. Новата Серия-7 на BMW ще бъде представена официално този месец, премиерата ще бъде на автомобилния салон в Париж тази есен, а веднага след това ще започнат и продажбите в Европа. 
Тагове:
fallback
  • #69
    Daro ( преди 16 години )
    Здравейте колеги,близо година си избирах"голяма каручка" и като се почне от Мерцедес,през Ауду,Лексус и т.н.Но младежи ,БМВ X5 e N1,който не го е карал не знае какво е автомобил-поздрави и със здраве!
  • #68
    vayk ( преди 16 години )
    Абе и за джипове ли почнахте да говорите. По -добре недейте, понеже вече пуснаха Х 6 :)))
  • #67
    Анонимен ( преди 16 години )
    Всъщност сега отворих и теста на Ауто-билд само за 4Х4 офроуд джиповете там има друг тест между Мерцедес-ML ,Ауди-Q7, БМВ Х5, Фолксваген с Таурег и Лексус-RX 400H и Там първо място е за Мерцедес ,Второ за Таурега, трето е на Аудито, БМВ-Х5 е на четвърто а последен е Лексуса. Но той е и единствения джип в теста с бензинов мотор. Който не вярва да провери в АУТО-БИЛД-4Х4 брой 1 /2008г. издание за автомобили с висока проходимост.
  • #66
    Анонимен ( преди 16 години )
    Четох ,четох коментари и тъпотии ето ви факти. За Q7 и Х5 има си тест в Ауто билд 4 джипа 1-во място е Q7 а на последното 4-то е Х5 като на Второ е Таурега на Фолксваген а на 3-то е Джипа на Лексус. Толкова по въпроса кой е по-добрия джип. За Лю Ман и Формула 1.. В цял свят Лю Ман е признат за най-тежкото състезание в света. Да караш със по висока скорост от Ф-1 и то 24 часа. И разчиташ на 1 двигател! За БМВ и Формула 1 . Да тази година БМВ постигнаха много, но това не е състезание с което кой знае колко да се гордееш. Защото дори и да спечелиш БМВ не ползват тези двигатели в редовия си сигмент докато при Ауди е по-различно.. Мотора ,който спечели миналата година Лю ман същия тази година се поставя в Q7 и в R8 така ,че когато си купиш колата знаеш ,че твоя двигател е шампионски и е най-добрия в света. Ето за това говоря. Освен това в Лю ман се пускат и Порше и Ферари и Ламборджини и Астон-Мартин и всички най-спортни марки, докато в във Ф1 само 5 клуба ползват собствени двигатели останалите си ги купуват готови. А тези които ползват свои, после не ги слагат в серийните си автомобили. Така ,че ква файда ,че примерно БМВ стане шампион? Никаква, докато Мотора от Лю Ман може да ти мърка под капака.
  • #65
    Любо ( преди 16 години )
    но донякъде си прав...."членската ми карта" за сектата пристига през септември- чисто ново "кармъзъ" Х6.Впрочем нито съм с изпъкнали вени по лицето, нито плюя...но да, ще карам БМВ, кефа ми цена няма!;)))
  • #64
    Любо ( преди 16 години )
    Излишен е тъпият ти сарказъм!Едва ли тук е мястото където трябва да показваш ученическият си хумор...А с личните нападки няма да постигнеш много- потвърждаваш мнението ми, че единственият ти аргумент против БМВ се състой от една дума - "секта".... е и ??? Не карам БМВ....но не мога да си затворя очите пред факти, които едни нули не могат да променят!Приличаш на поредният голфаджия или астраджия, остани си със здраве!...а за това какво може мозъкът ми не говори, защото си "неподготвен"...;)))
  • #63
    Грую ( преди 16 години )
    "Ха-ха-ха!" - беше моя реплика,обаче,сред толкова НУЛИ,ми дожаля и ти го спестих...С радио не се спори,ти му завираш факти и цифри в лицето - смисъл няма! Ама съм ви свикнал на сектантите от бмв - изпъкнали вени по лицето,червени като раци,хвърчат слюнки,прегракнал от викане глас...а мозъка не може да асимилира цифрите!
  • #62
    Любо ( преди 16 години )
    Какво друго мога да кажа освен-"ХА-ХА-ХА"!....А тея нулички тепърва ще се пълнят!Нъкадърно е да сравняваш отбори с 50 годишна история и такива с 5 (например)......жалко е, а е и тъпо!Когато са започнали да се състезават от Феррари, МакЛарън , Иулямс и т.н. да не мислиш че Не са имали "нулички"..имали са и още как...
  • #61
    Анонимен ( преди 16 години )
    Не знам дали са ***,обаче,определено са некадърни. Много нулички! Капиш? НУЛИЧКИ! Нищо! Ф1 я видяхме,и там издънки.BMW -Big Money Waste.
  • #60
    Анонимен ( преди 16 години )
    Не знам дали са ***,обаче,определено са некадърни. Много нулички! Капиш? НУЛИЧКИ! Нищо! Ф1 я видяхме,и там издънки.BMW -Big Money Waste.
fallback
Последни