IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hummer H3 Sensation – нова къса серия за Европа

Hummer е един от SUV моделите които определено поемат ударите от непрекъснато растящите цени на горивата.

Hummer H3 Sensation – нова къса серия за Европа
Продажбите като цяло падат, говори се за нуждата от по-голяма ефективност на двигателите и за по-ниски разходи на гориво, очаква се въвеждане на нови норми за вредни емисии. 


За тези потребители в Европа, които не са обезкуражени от летящите цени на бензина, Hummer сега предлага специално издание на модела Н3. Това е H3 Sensation който е екипиран с допълнително обзавеждане за няколко хиляди евро, но запазва досегашната си цена. 


Sensation е създаден на базата на стандартния H3 с двигател имащ обем 3.7 литра, с автоматична скоростна кутия. Решетката на Sensation е оцветена с лака на каросерията, колата е с електрически люк и черни релси на покрива, черни стъпала, аудиосистема с CD changer от Monsoon със седем репродуктора. 

Късата специална серия на Hummer H3 Sensation ще се предлага само в черен или бял цвят.
0 от 500
  • #3
    2 rate up comment 2 rate down comment
    pavel ( преди 16 години )
    НАДЕЖДЕН ДЖИП КОЙТО ИСКА АИРОДИНАМИКА *** ЛИ ГЛЕДА ТОЗИ КЛАС АВТОМОБИЛИ
  • #2
    0 rate up comment 1 rate down comment
    :) ( преди 16 години )
    То на тоя ръбатко и 1.0 с директно впръскване да му сложат пак ше харчи 20 на 30 :D щото дизайнера му не е бил наясно със законите на Вентурий. При условие, че има аеродинамика на гардероб не виждам как ще му падне разхода "чувствително"...
  • #1
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Sigismund Freud ( преди 16 години )
    Море,ша кацнете на дедовия! И по 1000 куб.см. ще почнете да ги правите..."Репродуктор" - много стара и много забавна думичка...какво ли би казал Вазов?