IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lamborghini подготвя нов супер автомобил

Наскоро шеф-дизайнерът на VW Group, Валтер Де Силва (Walter De Silva), разкри посоката в която ще се развива Lamborghini през близките години.

Lamborghini подготвя нов супер автомобил
Очаква се нов супер модел с двигател V12 и с дизайн който ще продължи темата започната при Reventon (на снимките). 


Автомобилът ще бъде супер лек, двигателят ще е би-турбо. Това ще бъде супер автомобил не само по отношение на мощност и динамика, но също така и по отношение на стил и дизайн, съобщава британското списание Car. 


Колата ще използва идеите идващи от самолетния дизайн, които видяхме първо при Revention. Това означава остри повърхности, ъгловати детайли и стреловидна предница. Големи отвори за въздух и агресивна външност ще допълват провокативния дизайн на бъдещето Lamborghini. 


Новият супер автомобил V12 ще бъде с предаване на движението 4х4, като ще фокусира усилията върху ниското собствено тегло. Това ще постави бъдещото супер Lamborghini в категорията на концепцията на Ferrari Millechili, която тежи само 1000 кг и има двигател V10 с мощност 600 к.с.
0 от 500