IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Общ проект на Lamborghini и Versace

След Murcielago LP640 (Coupe) Versace, модел който беше представен през 2006 г., сега Lamborghini и Versace отново обединяват усилия при създаването на нова къса ексклузивна серия, този път от Murcielago LP 640 Roadster.

Общ проект на Lamborghini и Versace
Новата къса серия на Murciélago LP 640 Roadster Versace, която ще бъде произвеждана само по поръчка, се отличава по пастелно белия си цвят и гръцките мотиви по каросерията и в интериора. Друг отличителен белег на тази версия е променения капак на двигателя. 


Коженият салон от бяла напа впечатлява с изчистената си линия и лукс, като гръцките мотиви на Versace можем да открием и по седалките. 


Специалната серия на Murcielago LP640 Roadster Versace e вдъхновила италианската модна къща да създаде цял комплект от аксесоари, които ще се предлагат в бутиците на фирмата и някои от представителствата на Lamborghini от месец ноември. 

Сред аксесоарите на Versace, създадени заедно със специалната серия на Lamborghini, можем да видим различни видове мъжки и дамски чанти и портфейли, ръкавици, обувки за управление на кола, колани, ключодържатели, шапки и дори джинсови панталони. 

Шефът на Gianni Versace Джанкарло Ди Рисио (Giancarlo Di Risio) заяви, че „тази нова супер кола и ексклузивната колекция LP640 представляват естествената еволюция на съвършенството при Versace и Lamborghini, чрез създаването на този уникален и единствен по рода си проект”. 

От своя страна шефът на Lamborghini S.p.A., Стефан Винкелман (Stephan Winkelmann) каза, че „сътрудничеството с Versace се оказа отличен опит и показва начините по които реализираме стратегията си за разработка на луксозни продукти заедно с луксозни автомобили. Ние сме щастливи да бъдем част от това престижно Made in Italy партньорство с Versace, което допринася за нашия успех”. 


0 от 500