IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Maserati Quattroporte премина през модернизация

Maserati Quattroporte e на пазара без промяна вече почти пет години.

Maserati Quattroporte премина през модернизация
От този луксозен модел са продадени повече от 15 000 броя. Това го прави един от най-успешните модели в историята на Maserati. Успехът е причина при модернизацията на колата дизайнерите да не са прибягнали до драстични промени в стила на седана (купето с четири врати).


Промените във външния вид включват само нова решетка и нови предни фарове със дневни LED светлини в долната си част. Страничните огледала също са нови с по аеродинамична форма от досегашните. 


За първи път при моделите за 2009 г. ще видим и Quattroportre S с новия V8 двигател с обем 4.7 литра и мощност 430 к.с. (320kW), който познаваме от GranTurismo S. Стандартният Quattroporte остава с познатия V8, които е с работен обем 4.2 литра и максимална мощност 400 к.с. 


И двете версии са с автоматичната скоростна кутия ZF с шест степени и възможност за превключване и на ръчен режим. 

В интериора нов дизайн е получила централната конзола, която сега има повече бутони разположени около централния дисплей. Инсталирана е и нова мултимедийна система. 

Модернизираните варианти на Maserati Quattroporte и Quattroporte S ще бъдат в продажба в Европа през септември.
0 от 500