IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Тата ще модернизира Jaguar XK

Много често Jaguar XK е определян като един от най-привлекателните и стилни автомобили които могат да се купят днес.

Тата ще модернизира Jaguar XK
Дизайнът му е все така модерен и шикозен, въпреки че колата влиза в средната си възраст. За да запази привлекателността и добрите продажби на този модел, новият собственик на британската марка, индийската корпорация Тата, реши, че е време за обстоен фейслифт на този модел. 


Неофициални шпионски снимки показват купето по време на тестове. Снимките са хванали „горещата” версия XKR, което личи по четирите накрайника на ауспуха, по време на тестове в Австралия. 

Модернизираният XK ще бъде показан на автомобилния салон в Париж през октомври. Промени ще има във външния вид, както и в техническата част. Нови ще бъдат предната и задна брони, отворите за въздух в предната част, задните диодни светлини. 


Окачването ще бъде още по-твърдо и спортно, спирачната система ще бъде преработена. Макар да няма все още подробности за промени в двигателите, от фирмата говорят за подобрена динамика на модернизираната версия. Ще има промени и при предлаганите скоростни кутии с преминалият през фейслифт Jaguar XK.  
0 от 500