IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Две специални серии на Peugeot 207 CC

Тези дни на пазара в Европа Peugeot пуска няколко различни къси серии на компактния 207.

Две специални серии на Peugeot 207 CC
За да отбележи успешното представяне на своя дизелов автомобил 908 HDi FAP в надпреварата в Le Mans, Peugeot пусна специално издание на компактния хечбек 207, наречено Le Mans Series. 


Колата ще се предлага с избор между два двигателя 1.6 литра турбобензин с мощност 175 к.с. и 1.6 турбодизел с мощност 110 к.с. Това ще бъде къса серия от само 2 000 автомобили, които ще се предлагат само в Европа. 

Peugeot 207 Le Mans Series ще се предлага в два цвята - бяло (Banquise White) и черно (Obsidien Black). Във външния вид правят впечатление червените надлъжни спортни линии по каросерията и силуетите на двете лъвски глави на вратите. Джантите са 17 инча. 


Peugeot пуска и специална версия на кабриото 207 CC, която е създадена от жените читателки на списание ELLE. Участничките са избирали между различни цветове на купето и различни видове на вътрешния дизайн. Версиите които са спечелили най-много почитателки сега влизат в серийно производство. 


Това са четири варианта Peugeot 207 CC ELLE, всеки с различен кожен салон и в четири различни цвята на купето. Това са - Glamour Mode, сив металик с черен кожен салон и лилава част от седалките, Classic Couture в мек жълт цвят и интериор от черна кожа, Rock Chic – в диамантено черен цвят и също така черен кожен салон и Urban Chic – сребърен цвят и черен интериор със сини елементи. 


В интериора на моделите 207 CC ELLE правят впечатление уникалните седалки с надпис ELLE. Същият надпис е и на вътрешната страна на вратите. 

Двигателят на специалната къса серия 207 СС ще бъде бензинов с обем 1.6 литра и мощност 120 к.с.
0 от 500