IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Suzuki подготвя нов модел

Новият модел на Suzuki Kizashi беше засечен по време на тестове с тежка маскировка.

Suzuki подготвя нов модел
Това ще бъде семеен автомобил от класа на Ford Mondeo и неговата официална премиера ще е през следващата година. Очакваме новият модел на Suzuki да има много от стилистиката на концепцията Kizashi 3, която видяхме през януари в Детройт. 

Предната част на автомобила ще бъде доминирана от големи фарове и агресивно изглеждаща решетка. Силуетът е издължен и с ниска височина. Задните светлини ще бъдат големи с диодна секция. Отзад накрайникът на ауспуха ще бъде двоен. 

От Suzuki заявиха, че интериорът на новия модел ще бъде от много високо качество, което ще съперничи на това предлагано от новото Mondeo и от идващия на пазара Opel Insignia. 

Двигателите, които ще се предлагат с новия модел на Suzuki ще са доста широк набор, включително бензинови с обем 2.0 и 2.3 литра. Най-силният модел ще бъде V6 с обем 3.6 литра и максимална мощност 300 к.с. Ще има и дизелова версия на двигател с работен обем 2.0 литра. Това, което се вижда на пръв поглед през маскировката на тествания автомобил, е че не е останало много от авангардната концепция Kizashi, показана през 2007.

0 от 500