IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Golf VI ще носи повече пари на VW

В производствения процес на новия Golf Volkswagen ще успее да свали разходите с повече от 1000 евро на бройка, спрямо сегашния модел.

Golf VI ще носи повече пари на VW
Производствената цена на един автомобил ще бъде точно с 1165 евро по-ниска, според "Frankfurter Allgemeine Zeitung", който се позовава на вътрешна информация от концерна. „Докато при все още актуалния Golf V печалбите за концерна започнаха от втората година на продажбите, то при новото поколение печалбата ще започне още с пускането на модела на пазара.”

В края на годината започват продажбите на Golf VI. Много от компонентите му ще бъдат същите както при Golf V, който е в продажба от 2003 година. Спестените пари ще дойдат, според "FAZ", от прекратяването на 4-дневната работна седмица, от подбора на по-евтини материали и планираните по-високи производствени обеми. Ситуацията носи обаче и рискове с високите цени на стоманата и високия курс на еврото.
0 от 500