fallback

VW Golf Cabrio се завръща

Според източник от компанията, още в Лос Анджелис през ноември VW ще покаже концепция на двуместен роудстер, който по всяка вероятност ще е доста близо до бъдещия Golf VI Cabrio.

компютърен образСписанието "auto motor und sport" се позовава на информирани източници, които разясняват, че бъдещият кабриолет Golf VI ще разполага с четири пълноценни места и ще споделя конструкцията на гюрука с откритата версия на Audi A3. Мекият таван ще може да се прибира и на задната седалка, така че автомобилът ще може да се превръща в двуместно кабрио с характер на роудстер. Конструкцията на мекия таван е разработена съвместно с „Edscha”, които са известни с това, че правят и стоманения таван на BMW 3 Cabrio и иновативната пета врата (която се отваря заедно със стъклото или самостоятелно, така че комбинира функциите на седан и хечбек) при новата Skoda Superb. За тази година от Волфсбург планират да въведат и Start-Stopp система за актуалното поколение на Passat. Изданието допълва още, че според инженерите на VW, това ще намали разхода на гориво с 10%.
Тагове:
fallback
  • #2
    alanko ( преди 16 години )
    Alo germantsite, 4uite i malko kritika ot severna balgaria- ne vi znam nito vas,nito kolite vi, ma ne me kefite...
  • #1
    Иван ( преди 16 години )
    Всеки себеуважаващ се Голф Кабрио трябва да има дръжка отгоре и да прилича на кошничка. Ако няма то това не е грозно и може и да си го купя. Трябваше да минат 30 години ли за да му махнат дръжката. Имат напредък.това е ако разчитаме на снимката, Народните вагени винаги могат да ни изненадат с ново поколение на кошницата :)
fallback
Последни