IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

VW Golf Cabrio се завръща

Според източник от компанията, още в Лос Анджелис през ноември VW ще покаже концепция на двуместен роудстер, който по всяка вероятност ще е доста близо до бъдещия Golf VI Cabrio.

VW Golf Cabrio се завръща


компютърен образ

Списанието "auto motor und sport" се позовава на информирани източници, които разясняват, че бъдещият кабриолет Golf VI ще разполага с четири пълноценни места и ще споделя конструкцията на гюрука с откритата версия на Audi A3.

Мекият таван ще може да се прибира и на задната седалка, така че автомобилът ще може да се превръща в двуместно кабрио с характер на роудстер. Конструкцията на мекия таван е разработена съвместно с „Edscha”, които са известни с това, че правят и стоманения таван на BMW 3 Cabrio и иновативната пета врата (която се отваря заедно със стъклото или самостоятелно, така че комбинира функциите на седан и хечбек) при новата Skoda Superb.

За тази година от Волфсбург планират да въведат и Start-Stopp система за актуалното поколение на Passat. Изданието допълва още, че според инженерите на VW, това ще намали разхода на гориво с 10%.
0 от 500
  • #2
    1 rate up comment 0 rate down comment
    alanko ( преди 16 години )
    Alo germantsite, 4uite i malko kritika ot severna balgaria- ne vi znam nito vas,nito kolite vi, ma ne me kefite...
  • #1
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Иван ( преди 16 години )
    Всеки себеуважаващ се Голф Кабрио трябва да има дръжка отгоре и да прилича на кошничка. Ако няма то това не е грозно и може и да си го купя. Трябваше да минат 30 години ли за да му махнат дръжката. Имат напредък.това е ако разчитаме на снимката, Народните вагени винаги могат да ни изненадат с ново поколение на кошницата :)